PC

Apex Legends dobija izmenjeni sistem progresije

Apex Legends je svakako jedna od najboljih Battle Royal pucačina, ako ne i najbolja, koja se pojavila ove godine, ali je igračima smetao sistem progresije, jer je dosta ograničavao one koji brzo napreduju.

Respawn Entertainment je u proteklom periodu vredno radio na izmenama i sada je otkriveno šta je pred igračima. Najvažnija promena jeste podižanje maksimalnog nivoa progresije naloga sa 100. nivoa na 500. nivo, gde će se i dalje deliti Apex pakovanja.

Do sada je bilo moguće kroz progresiju sakupiti oko 45 paketića, a kada novi sistem stupi na snagu, igrači koji stignu do maksimalnog nivoa će ukupno dobiti 199 paketa.

Apex Packs se do 20. nivoa dele sa svakim novim, do 300. nivoa se dele na svaka dva i do kraja na svaki treći pređeni nivo. Sa povećanim level cap je povećana i suma Legend tokena koje možete dobiti, pošto ćete i dalje sa svakim novim nivoom dobijati po 600 tokena.

Igrači će i na svaki stoti nivo dobijati gun charm kao i bedž, dok oni koji su dostigli 100. nivo u igri sada mogu očekivati da ime se pojavi par paketa viška kao nadoknada.

Takođe, biće smanjena i količina XP-a potrebnog kako bi se ostvarila progresija. Smanjenje je 5%, i od 58. nivoa pa do kraja za prelazak svakog nivoa će vam trebati po 18,000XP-a, dok je na nižim potrebno manje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top