Meridian
PC

CS:GO dobija specijalne stikere i muziku u čast dolaska Halo igara na PC

3. decembar će biti istorijski dan za PC zajednicu i Halo franšizu, pošto će se tada po prvi put glavne igre serijala pojaviti na ovoj platformi.

Prva igra koja dolazi kao deo Halo Master Chief kolekcije će biti Halo Reach, a pošto je Majkrosoft rešio da se to bude dostupno putem Steam platforme, Valve je rešio da to obeleži unutar svoje multiplejer pucačine CS:GO.

CS:GO igračima su od sada dostupni posebni Halo stikeri sa motivima iz tih igara, poput ikonica i kacige protagoniste, i moramo priznati da izgledaju prilično zanimljivo.

Kao bonus, svako ko bude kupio Halo Master Chief kolekciju na Steamu će u CS:GO dobiti specijalni Music Kit sa najboljom muzikom iz Halo igara.

Ako ste fan Halo serijala, eto vam prave prilike da to pokažete i u Global Offensive.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top