Vesti

Grounded je prva nova igra Obsidiana pod Microsoftom, i nije RPG!

U toku je X019 festival, na kome nam Microsoft otkriva gomilu novih detalja i vesti iz njihovih gejming odeljanja, a među njima je i nova igra studija Obsidian, koje je Microsoft kupio pre tačno godinu dana.

Nova igra i novi IP su konačno tu, ali ono što nas je iznenadilo je to što ovo zapravo nije RPG, nešto na šta smo prosto navikli da nam ova ekipa donese.

Grounded, kako se igra zove, je survival naslov u kome možete igrati sami ili co-op, a postavka igre nam je jako zanimljiva – naime, mi smo mala deca koja su se nekako smanjila na veličinu insekata i sada lutaju po dvorištu i okolini, u pokušaju da prežive sve “velike” opasnosti koje su se pred njima stvorile. Kako preživeti horde ogromnih insekata? Ostaje nam da saznamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top