PC

Kampanja u Darksiders Genesis traje oko 15 sati

Sa dolaskom decembra na pomolu nam je nova igra sa Darksiders etiketom, ali se radi o spin-off naslovu kreiranom po uzoru na čuveni Diablo.

THQ Nordic je u prethodnom periodu otkrio detalje vezane za gejmplej novine i karaktere sa kojima ćemo se probijati kroz pakao, a sada saznajemo detalj više o samom sadržaju koji Darksiders Genesis nudi.

Članovi razvojnog tima su u nedavnom intervjuu otkrili da Genesis igračima nudi 11 dugih “nivoa” i da je za kompletan prelazak svih tih nivoa, a samim tim i čitave kampanje, potrebno oko 15 sati.

Dužina kampanje je sasvim solidna, ali je igra i dodatno proširena nego što je prvobitno planirano, pošto je u ranijim fazama cilj bio 10 sati. Developeri su otkrili kako igra motiviše igrače da što više istražuju, pošto je dosta tajni, misija i zagonetki dobro sakriveno.

Developeri Genesis opisuju kao arkadno iskustvno sa prepoznatljivim Darksiders motivima i veruju da će se igračima dopasti promena u odnosu na dosadađnje Darksiders naslove.

Darksiders Genesis izlazi 5. decembra za PC, PS4, Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top