PC

Last Stop je misterija koja nas vodi u rešavanje brojnih nestanaka

Među brojnim igrama koje su najavljene prvog dana X019, nalazi se i naslov Last Stop.

U pitanju je, barem po onome što smo mogli da zaključimo iz trejlera, avanturistički naslov u kome preuzimamo ulogu troje ljudi čiji životi misteriozno bivaju povezani, i čije se tajne strane polako razotkrivaju u velu misterioznih i ne baš prirodnih događaja.

Pravo da vam kažemo, nismo ni mi sigurni šta se ovde dešava, ali to što vidimo u tih minut trejlera nas je svakako zaintrigiralo dovaljno da želimo da zaigramo igru i saznamo više.

Na igri radi studio Variable State, a izdavač je Annapurna Interactive, koja je do sada publikovala brojne kvalitetne naslove, tako da ne sumnjamo da će tako biti i sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top