PC

Najprodavanije Steam igre u oktobru

Ima već više od pola godine, kako Steam redovno izbacuje listu najsupešnijih igara po prodaju koje su uzašle u određenom mesecu, pa je tako sada na redu došao oktobar.

Kao i uvek do sada, lista je sačinjena od 20 igara, ali one nisu poređanje od tome po najbolje ka najgore prodavanoj među Top 20, već su jednostavno igre koje se nalaze tu, bez nekog reda.

Naglašavamo da je, kao i do sada, bitno da je ta igra zvanično izašla u tom mesecu, pa zbog toga ove liste uvek malo kasne, jer je potrebno da se da prostora za prodaju i onim igrama koje su izašle krajem tog meseca. Lista je sačinjena na osnovu zarade koje su igre načinile u prvih dve nedelje od izlaska u prodaju.

Ovog meseca su se na listi našle 4 igre koje su tek izašle iz Early Access, i predstavnici developera iz čak 13 zemalja, od toga njih 10 je po prvi put plasiralo svoju igru na Steamu.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste brojka koju je napravio Destiny 2, koji je u jednom trenutku istovremeno igralo čak 300 000 ljudi, što je stavlja na poziciju najigranije igre na Steamu u svakom trenutku, koju drži i dan danas.

Da ne dužimo više, bacite pogled na zvanični Valve blog, gde možete pronaći listu najprodavanijih igara na Steamu u oktobru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top