Nintendo Switch

Nintendo Switch premašio 41 milion prodatih primeraka

Nintendo Switch konzola nastavlja da beleži odlične rezultate u prodaji i polako se približava “zlatnoj” brojci od 50 miliona.

Nintendo je nedavno otkrio finansijski izveštaj za prethodnih šest meseci u kojem je otkrio da je Switch od pojavljivanja, pa do 30. septembra ove godine, prodat u preko 41,67 miliona primeraka.

Switch je po broju prodatih primeraka proletos nadmašio N64 konzolu, a sledeća na redu koja čeka da bude premašena je SNES konzola sa 49 miliona, što će nova konzola verovatno ostvariti tokom predstojeće praznične sezone.

Rezultati prodaje za Nintendo Swich Lite nisu poznati, pošto se ova konzola pojavila relativno skoro, ali je zato Nintendo otkrio detalje prodaje Switch ekskluziva koje su se pojavile ove godine.

Tako saznajemo da se Link’s Awakening prodat u preko 3 miliona primeraka, Super Mario Maker je blizu 4 miliona, dok Fire Emblem Three Houses beleži slabije interesovanje od ostalih, sa 2,3 miliona prodatih primeraka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top