PC

Osnivač Arkane Studios osnovao novi studio i donosi novu igru na The Game Awards

Arkane Studios se tiho i bez previše galame poslednjih godina probio u sam vrh po kvalitetu igara, jer su nam u svojoj gotovo dvocenijskoj delatnosti doneli takve sjajne igre kao što su Arx Fatalis, Dark Messiah, Dishonored i Prey.

Pre oko dve godine, osnivač ovog studija, Rafael Kolantoni, je napustio firmu u želji da provede vreme sa sinom i shvati šta mu je vredno u životu. Na sreću po nas ljubitelje njegovih igara, shvatio je da su mu video igre i te kako vredne, pa se sada vraća sa novoosnovanim  studijom i igrom koju je spreman da najavi na The Game Awards kroz manje od mesec dana.

Njegov novi studio se zove WolfEye Studios, a o tome šta možemo da očekujemo od novog studija, ali i o njegovoj prošlosti, pročitajte u sjajnom razgovoru koji je vodio sa novinarkom portala Games Industry.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top