PC

Pomama za Valve Index nakon najave Half-Life VR igre, u mnogim regionima rasprodat

I dalje jedna od svakako najvećih vesti ne samo ovog meseca, nego verovatno i decenije, jeste najava nove Half-Life igre, koja nosi naziv Alyx i koja će biti VR naslov.

Odmah smo saznali i da će uz kupovinu (ili ako ste već postojeći vlasnik) Valve Index, Alyx dolaziti besplatno, jer Valve svakako želi da sto više ljudi krene da koristi njihov VR set.

Ono što je “mali” problem tu, jeste što je u pitanju jedan od ubedljivo najskupljih VR setova na tržištu, čija je cena trenutno 1000 dolara za ceo paket.

No, izgleda da to mnogim ljudima nije problem, jer su rešili da sebe ipak počaste sa novim VR headsetom, i to baš sa Valve Index.

Kao što možete videti na slikama ispod, u mnogim regionima jee Index već rasprodat i nema ga u zalihama. Ovo je prvi put da se ovo desi još od izlaska Indexa početkom ove godine, jer su zalihe do sada uvek bile stabilne.

Mnogi smatraju da će upravo Half-Life: Alyx biti “killer app” kada je VR u pitanju, i naslov koji će konačno poslati VR igranje u mejnstrim vode igranja, a ako je suditi po ovim prvim tragovima, čini se da je na dobrom putu da se to zaista i desi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top