PC

The Artful Escape nas vodi u psihodelične predele roka 70-ih

Poznati izdavač, Annapurna Interactive, je na X019 predstavio čak dva naslova.

Pored Last Stop, doneli su i igru The Artful Escape, koja nas vodi kroz psihodelični put rok odrastanja ranih 70-ih godina, ako tako možemo da je nazovemo.

Jer nam se čini da je upravo to. U ulozi smo mladog gitarskog čuda, Francis Vendetti, koji pred svoji prvi nastup odlazi u bespuća svoje mašte, gde mora da se izbori sa raznim preprekama, pre nego što stupi na stejdž.

Igra vizuelno jasno naglašava tu atmosferu “roka i narkotika”, iako naravno to nigde eksplicitno ne vidimo, ali dok naš mladi gitarista izvodi solo deonice vozeći se na talasima od razlivenih boja i svirajući čudnovatim stvorenjima, ne možemo, a da tako nešto ne pomislimo.

Cilj celog ovog puta kroz multidimenzije jeste da pronađe sebe i izgradi svoju personu za nastupe i ono po čemu će biti zauvek upamćen.

Sve to deluje zabavno, nadamo se da će i gejmplej biti takav, što ćemo saznati negde u narednoj godini, za kada je planiran izlazak igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top