PC

1v1 i 3v3 modovi igranja stižu u Call of Duty: Modern Warfare

Ono što su fanovi Call of Duty serijala sa oduševljenjem prihvatili u ovogodišnjem naslovu jeste fokus ka manjim modovima igranja umesto na one masovne.

Sa nekim od narednih apdejtova koji će stići u Call of Duty: Modern Warfare, Gunfight mod će biti obogađen opcijama za 1v1 i 3v3 igranje, što će uvesti dosta dinamičnije partije, a ujedno imate šansu da sve probleme sa nekim razrešite jedan na jedan.

Drugih detalja nema, jedino što je trenutno dostupno je potvrda dizajnera iz studija Infinity Ward, koji je na pitanje fana odgovorio da će sveži Gunfight mod biti obogaćen u narednom periodu.

U narednom periodu igrači mogu očekivati još novina u vidi dolaska Battle Pass sistema, čime se zaobilaze problematične loot kutije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top