PC

Nova Death Stranding igra ne bi bila direktni nastavak, već nešto potpuno novo

Pošto je Death Stranding i zvanično izašao za PS4, krenuo je niz nagađanja vezanih za naredni projekat na kojem će raditi Hideo Kojima, pa se tako pitamo da li će to biti VR igra, najstrašnija horor igra, ili pak igrani film.

Naravno u opticaju je i novi Death Stranding naslov, što je Kojima već odavno izjavio, kada je rekao kako je potrebno više igara kako bi se ustanovio žanr, ali sada saznajemo šta bismo mogli da očekujemo od nove igre.

Ono što naredni Death Stranding ne bi bio jeste direktni nastavak na original, već bi se Kojima pozabavio drugačijim temama i doneo nešto potpuno novo. On je u intervjuu za Vulture izjavio da bi u kreiranju nove igre počeo “od nule” i implementirao bi neke potpuno nove elemente i time obogatio žanr.

Kojima nije zalazio u detalje po pitanju novina koje bi implementirao, ali tek ostaje da se vidi i da li će se sa novom DS igrom krenuti u produkciju ili će se raditi na nečemu novom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top