PC

Procureo izgled omota za Resident Evil 3 rimejk

Nakon dolaska odličnog Resident Evil 2 rimejka, mnogi fanovi su se zapitali kada mogu očekivati dolazak trećeg dela u serijalu. Glasine koje su se prethodno pojavile su otkrile da će se to odigrati već naredne godine.

Sada nam je postojanje Resident Evil 3 rimejka praktično potvrđeno, pošto je procurelo kako će izgledati omot kutije sa kojom će dolaziti igra. Da naglasimo da slika nije sumnjivog porekla, već dolazi putem sajta Gamstat, zaduženog za praćenje svih noviteta na Playstation Network servisu, gde je omot i otkriven.

Kao što možete videti ispod, postoje dve verzije omota, jedna za internacionalnu verziju, i jedna za tržište Japana, gde je ovaj serijal poznat kao Biohazard.

Sada samo čekamo da Capcom napravi zvaničnu objavu i prikaže nam kako će izgledati gejmplej. Mi svakako očekujemo nešto na nivou RE2 rimejka i bolje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top