Mobile

Žoze Murinjo potpisao novi ugovor sa Nordeusom

Velike vesti iz Nordeusa. Naime nakon uspešnih pregovora, danas je objavljeno da je Žoze Murinjo potpisao novi dvogodišnji ugovor i da će se i u budućnosti kao takav pojavljivati u ulozi zaštitnog lica mobilne fudbalske simulacije Top Eleven.

Vest o produžetku saradnje stiže istovremeno sa najnovijim Top Elevenom 2020 i velikim promenama u Youth Academy.  Jedan od najvećih zahteva zajednice je bio da novi Youth Academy menadžerima pruži više slobode i kontrole nad razvojem i integracijom mladih igrača u prvi tim. Na ovaj način menadžeri su dobili alat da profilišu i usmere razvoj mladih igrača onako kako to njima odgovara i u isto vreme ih uklope u preferirani sistem igre. Poboljšani sistem bukvalno svih aspekata, od skautinga to prve utakmice, daje veliki osećaj slobode i kreativnosti svakom menadžeru.

Reklo bi se da su Nordeus i Murinjo dream team, a mi želimo da to i ostanu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top