PC

Darksiders Genesis je za 10$ skuplji na Google Stadia

Izgleda da sa svakim danom Google Stadia servis sa strimovanje video igara iz oblaka tone sve više i gubi ionako klimavu reputaciju.

Nakon užasno lošeg starta i gomilom problema sa kojima su se korisnici susreli, sada dolazi još jedna nelogičnost vezana za cenu igara.

Pošto u cenu pretplate na Google Stadia nisu uključene igre, već i za njih morate izdvajati dodatni novac, nekako je bilo realno da one imaju barem istu cenu kao i na ostalim digitalnim platformama za distribuciju video igara.

Međutim, kada je u pitanju Darksiders Genesis to nije slučaj, jer ova najnovija igra u popularnom serijalu košta igrače za celih 10$ ako je kupuju putem Stadia.

Nažalost, razlog za tako nešto nije poznat, pa ne znamo i da li je iza te cene Google, ili izdavač THQ Nordic koji možda podigao cenu za dodatni trud uložen  za Stadia korisnike.

Stadia trenutno ima samo 24 naslova u ponudi, što je jako malo, a ponuda se dodatno ograničava ovakvim potezima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top