Vesti

Diablo 4 – Da li je misteriozna bleda figura u stvari Rathma?

Na Blizzconu ove godine, posle toliko vremena najavljen je Diablo 4. Nakon prilično dugačkog sinematika od celih 9 minuta, videli smo da je Lilith prizvana nazad u Sanctuary. Ono što nam nije bilo najjasnije je identitet misterioznog ćelavog bledunjavog lika koji je “vodio” ritual. Možda smo samo bili gluvi na njegove reči “blessed mother”.

Ako je to ključna sintagma, onda je najverovatnije da je u pitanju Rathma. U prilog ovome ide i jedan veoma čvrst dokaz. Youtuber TeKo je ubacio press verziju sinematika u video editor i u jednom kadru su oči tajanstvenog lika jasno labelovane kao Rathma’s eyes.

Zašto je ovo potencijalno veoma bitna stvar za D4 lore i ko je zapravo Rathma (ako već ne znate) možete detaljnije pročitati na ovom linku.

“Blessed Mother, save us.”

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top