PC

Studio Gamechuck iz Zagreba radi na predivnoj avanturi zasnovanoj na basnama

Industrija video igara kod nas i u zemljama regiona beleži odličan rast i razvoj, što potvrđuju razni projekti i odlične video igre koje igra čitav svet.

Sada pišemo o naslovu na kojem radi studio Gamechuck iz Zagreba, simpatičnoj avanturi u kojoj su glavni protagonisti životinje – Trip the Ark Fantastic.

Ono što nas je na prvi pogled privuklo jeste prelepi vizuelni stil igre, koji nas čini nostalgičnim sa svojim animacijama rađenim u stilu dela sa kraja 19. veka.

Priča je zasnovana na basnama uz koje je odrastala većina igrača, i vodi nas u carstvo životinja u kojem se sprema velika promena, a jedini spas je mitska arka koju su izgradili lavovi. Vaš zadatak će biti da rešavate sve probleme koje se javljaju u zajednici životinja, a to ćete obavljati kroz sakupljanje dokaza o događajima koje ćete dati dalje drugim članovima na procenu kako bi se određen slučaj ispostavio kao istinit ili ne.

Priča će napredovati u zavisnosti od uspešnosti i umeća igrača, i da li će želeti da neki argument iznesu ili ne. Ova igra se dosta bavi različitim stupnjevima društa i formama društvenih zajednica, gde imate monarhiju i demokratiju, zbog čega nas podseća i na Orvelovu Životinjsku farmu.

Trip the Ark Fantastic je i dalje u razvoju i izlazak se očekuje negde tokom 2022. godine za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top