PC

10 novih igara će biti najavljeno na The Game Awards

Manje od nedelju dana je ostalo do The Game Awards događaja na kojem će biti objavljena lista sa najboljim igrama koje su se pojavile tokom 2019. godine i to u velikom broju različitih kategorija.

Međutim, ono zbog čega će većina nas pratiti The Game Awards jesu najave potpuno novih igara kojih će ove godine biti poprilično. Kako javlja domaćin ovog događaja, Džof Kinli, biće predstavljeno čak 10 potpuno novih naslova, o kojima nije bilo reči u ranijem periodu.

Vrlo je moguće da će brojka biti daleko veća, pošto je Kinli jasno rekao da se u tih 10 ne računaju igre o kojima su se već pojavile glasine, kao što je to novi Batman naslov, za koji je TGA najava potvrđena.

Kinli je takođe otkrio da nećemo videti najavu Resident Evil 3 rimejka, što je pomalo razočaravajuće za fanove, ali to samo znači da moramo još malo duže da čekamo.

Glasanje je i dalje otvoreno i detalje o tome možete saznati na ovom linku.

The Game Awards ceremonija je zakazana za 13. decembar u 2:30 po našem vremenu, tako da se naspavajte ako ne želite da propustite bitne najave, ili jednostavno pratite naš sajt.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top