PC

Final Fantasy VII Remake 2021. godine stiže i na ostale platforme

Još od prve najave rimejk izdanja čuvenog sedmog dela u Final Fantasy serijalu fanovi su verovali u to da će on biti dostupan samo korisnicima Playstation 4 konzola.

Naravno bilo je i onih koji su pružali informacije da će Final Fantasy VII rimejk ugledati svetlost dana i na nekim drugim platformama, ali je kroz promociju igre sve upućivalno na PS4 ekskluzivnost.

Međutim, to ipak neće biti u potpunosti tačno, pošto je omotnica igre ažurirana sa novim izgledom i jednim jako bitnim detaljem.

Na samoj omotnici sada stoji objava koja otkriva da će Final Fantasy VII biti Playstation 4 ekskluziva samo do 3. marta 2021. godine, što je ukupno godinu dana.

Igra još uvek nije zvanično najavljena za ostale platforme, ali pojam timed exclusivity upućuje na to da će igra postati dostupna i na drugim platformama za igranje video igara, poput Xbox One, PC i striming platformi, samo još ostaje da saznamo kada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top