PC

Zvanično predstavljen Resident Evil 3 Remake

Nakon niza glasina i nagađanja, Capcom je tokom nedavno održane State of Play prezentacije, koju organizuje kompanija Sony, zvanično predstavio najnovije rimejk izdanje u Resident Evil serijalu.

Novi život dobija čuveni treći deo, čime će se fanovi ponovo vratiti u Racoon City i doživeti nove događaje koji su se odvili pre onih u RE2 rimejku koji je izašao početkom ove godine.

Ovde igrače očekuje Džil Valentin sa sopstvenom borbom protiv zombija, a igrače očekuje još strašnija pojava od Tyranta – Nemesis.

Resident Evil 3 će takođe pokretati renomirani RE endžin, koji je pokazao odlične rezultate u prethodnim igrama serijala i u DMC 5, što znači da nas i ovde očekuje visoki kvalitet detalja.

Asimetrični multiplejer naslov koji je najavljen pre nekoliko meseci, Project Resistance, će biti sastavni deo ove igre kao mod.

Zajedno sa zanimljivim trejlerom je otkriven i datum izlaska, 3. april naredne godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top