Vesti

WoW Classic: Warsong Gulch i Alterac Valey su otvoreni za igranje

Sa novim weekly resetom, WoW Classic serveri su otvorili vrata battlegroundovima što bi značilo da low level igrači mogu malo da odahnu.

Protekli mesec u WoW Classicu bio je haotičan pošto je uključivanje honor sistema dovelo do masivnih open world pvp borbi, u kojima su najdeblji kraj izvlačili izrazito pve igrači, kao i oni koji nisu u tom trenutku bili max lvl.

To bi sada trebalo da se promeni, pošto su otvorena prva dva battlegrounda, Alterac Valey i Warsong Gulch. Imajući u vidu da AV predstavlja mnogo isplativiji način farmovanja honora, igrači koji ne mirišu pvp mogu da se nadaju da će sada da im bude lakše.

Naravno, svaki WoW veteran zna da od ovoga nema ništa (evil laugh) i da gankovanje neće prestati, možda će samo biti uže lokalizovano.

Ako želite više detalja, kao i originalni blue post, pratite ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top