PC

Od PUBG kreatora nam stiže Prologue

Multiplejer Battle Royale naslov PUBG je dostigao ogromnu popularnost u prethodnim godinama, što je doprinelo razvoju novog studija i dali šansu kreatoru igre, Brendanu Grinu, da istraži neke potpuno nove mogućnosti.

Prva igra na kojoj radi PUBG kreator je Prologue i ona je predstavljena kratkim tizerom na The Game Awards.

Tizer prikazuje kišno šumsko okruženje i ništa više, tako da nismo dobili preterano mnogo detalja. Ono što je otkrio sam Brendan Grin, je da se radi o igri koja će eksperimentisati gejmplej elementima i tehnologijama, a cilj developera je da igraču ponude nešto novo svaki put kada uđu u igru.

Nadamo se da će uskoro biti otkriveno više detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top