Vesti

Zvanično predstavljen dizajn i naziv nove Xbox konzole!

Jedno od prvih iznenađenja koje smo imali prilike da vidimo početkom The Game Awards ceremonije jeste specijalno gostovanje vođe Xboxa, Fila Spensera, i predstavljanje izgleda naredne generacije, kao i naziva.

Naredna generacija Majkrosoftove konzole, odnosno serije konzola je dobila finalni naziv i više je nećemo zvati Project Scarlett, već Xbox Series X.

Trejler je započeo fantastičnim uvodom i jednim od najboljih govora čuvenog Alana Vatsa, čuvenog britanskog pisca koji je na zapadu popularizovao istočnjačku filozofiju, u kojem govori o snovima i moći nad tim snovima, što je direktno poređenje sa video igrama.

Isprva nije bilo moguće pretpostaviti o čemu se radi, ali po pojavljivanju čuvenog X, bilo je jasno da se radi o novoj konzoli, čiji je dizajn predstavljen. I tu nas je sačekalo pravo iznenađenje, pošto je dizajn potpuno drugačiji od konzola ostalih generacija i prostiji, pa tako izgleda kao PC kućište, ali je to taktički potez gde kreatori žele da se istakne sirova snaga.

Još jednom je potvrđeno da će Xbox serija X doći krajem naredne godine, a Spenser je dodao i da svih 15 studija koji su deo Xbox Games Studios grupe uveliko radi na najnovijim igrama koje će se pojaviti za narednu generaciju.

Puno otkrivanje Xbox serije X je već zakazano za E3 2020, kada možemo očekivati više konkretnih detalja, poput cenovnog ranga i specifikacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top