Vesti

Joker u MK11 debituje krajem Januara

Nether Realm studio je na proteklom The Games Awards događaju objavio tačan datum izlaska DLC paketa u kome nam dolazi Joker kao igrivi karakter.

Moraćemo još malo da se strpimo pošto je kao datum izlaska označen 28. Januar sledeće godine. Iako je Joker procureo još pre osam meseci , zajedno sa većinom ostalih DLC karaktera, tih mesečak dana do njegovog pojavljivanja više ne deluje toliko mnogo.

Ovo nije prvo pojavljivanje Jokera u MK franšizi, pošto smo već mogli da se igramo sa njim u MK vs DC universe igri iz 2008. godine.

Ipak, ovaj Joker nam izgleda mnogo primamljiviji i ako tome dodamo i upravo implementirani cross play jedva čekamo da vidimo sa koje platforme Joker baca najbolje fore.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top