PC

Postal 1 i 2 su besplatni na GOG platformi

Platforma Good Old Games je rešila da sa svojom zimskom rasprodajom korisnicima ponudi i nekoliko besplatnih igara osim sjajnih popusta i paketa.

Prošle nedelje je bilo moguće ugrabiti Wasteland 2, a sada su u ponudi čak dve igre, i to kultni naslovi sa izrazitim nasiljem – Postal 1 i Postal 2.

Postal 1 je postao zauvek besplatan na GOG-u tako da nemate vremenskog ograničenja, dok je Postal 2 besplatan do 18. decembra, u 14 časova po našem vremenu, tako da trk na sajt.

Obe igre se dosta razlikuju po stilu gejmpleja, pošto original poseduje izometričnu perspektivu, a dvojka je pucačina iz prvog lica. Kao dodatak na sve ovo, najnovija igra u serijalu koja se pojavila ove godine, Postal 4: No Regerts je na 20% popusta i može se uzeti za 14 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top