Vesti

WoW božićni event – Slikajte se na Deda Mrazovim sankama

WoW božićni event (Feast of Winter Veil) je trenutno live i na retail i na classic serverima. Kako je to uobičajeno, svake godine Blizzard dodaje nešto novo. 

Ove godine imamo pravu malu zbrku sa vestima, pa je tako prvo najavljeno da ćemo imati novi model Pepea, u Deda Mrazovom kostimu, da bi par sati kasnije ta vest izbrisana. 

U fajlovima igre ipak i dalje postoji božićna verzija Pepea kao i item koji ga pretvara u slatko novogodišnje stvorenje. Pretpostavka je da ćemo ga možda videti tek u patchu 8.3 ili možda za sam Božić.

Ipak, glavna atrakcija ovogodišnjeg eventa su sanke koje se mogu naći u Ironforgeu i Orgrimmaru. Na njih možete da se popnete i dok jezdite gradom da se fotografišete, da ne kažem pravite selfije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top