PC

Apex Legends dobija sopstvenu esports ligu “tešku” 3 miliona dolara

Apex Legends se polako približava godišnjici postojanja, a iza sebe je do sada nizao samo uspehe i pored sporijeg rasta, kada je u pitanju dodavanje novog sadržaja, što je nadoknađeno kvalitetom.

Ono što je još na samom početku najavljeno je ulazak u esports vode, koji je sada i potvrđen najavom Apex Legends Global Series turnirima koji će se odvijati u online formatu, a za finala i druge specijalno događaje su obezbeđene velike dvorane.

Prva godina sa serijom turnira će krenuti krajem januara i očekuje nas ukupno 12 live događaja sa preko 3 miliona dolara u nagradnom fondu.

Prvi turnir će biti održan 25. januara gde će se mečevi odigravati u formatu 100 igrača  podeljeni u jedinice od po tri. Cilj je eliminisati što više neprijatelja i ostvariti što bolji plasman u meču kako biste sakupili više poena. Formati igrača će se menjati u zavisnosti od faze takmičenja, tako da se može očekivati dosta dinamike na tom polju.

3 miliona dolara za esports je pomalo stidljiva suma u odnosu na ulaganja drugih kompanija, ali je ovo svakako značajan korak i jedva čekamo da vidimo šta će to doneti Respawn Entertainment sa Apex Legends.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top