PC

Prvo leteće vozilo stiglo u PUBG

Prethodnih nekoliko dodataka sadržaja za Battle Royale pucačinu PUBG je bilo dosta siromašno po pitanju novog sadržaja i dodataka, ali uskoro dobijamo nešto potpuno novo što bi trebalo da nadoknadi sušni period za nama.

U pitanju je leteće vozilo, prvo u nizu za ovu igru – motorni glajder. Ono ima mesta za dva igrača, vozača i saputnika sa ciljem da čuva letelicu od onih na zemlji, kojima ćete definitivno biti interesantni na nebu.

Pilot nema opciju za pucanje, tako da je najbolje imati vernog saputnika koji će se time baviti, a kada se malo uhodate u letenje možete i sa samim vozilo eliminisati neprijetelje.

Motorni glajder dolazi sa nekoliko ograničenja, prvo je gorivo, a drugo je potreba da se dostigne određena brzina kako biste se vinuli nebu pod oblake.

Glajder je biti dostupan u Squads modovima igranja na mapama Miramar i Erangel, ali samo radi testiranja, tako da će kroz nekoliko dana biti uklonjen iz igre.

Ne znamo da li su u pitanju novogodišnji praznici i pojava Deda Mraza koji letećim sankama raznosi poklone ili je reč o čistoj slučajnosti, ali ovaj dodatak za PUBG deluje izuzetno zanimljivo i donosi novi nivo igranja

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top