Vesti

Achievement sistem je konačno otključan na Stadia servisu

Mesec dana nakog štucavog launcha, Google je odlučio da otključa achievement sistem na svom streaming servisu Google Stadia.

Naime, ovo je potvrđeno na zvaničnom twitter nalogu Stadia servisa. Iz Stadie su obećali da su pratili i evidentirali sve achievemente koje su igrači postigli od lansiranja servisa. To bi u teoriji trebalo da znači da nećete morati igre da igrate iznova da biste ih otključali. U praksi, verujem da će tu biti i te kako problema, ali nadamo se da će biti minorni.

Google je lansiranjem polufabrikata, navukao bes javnosti na sebe, pa sada pokušavaju da ispeglaju situaciju. U sklopu peglanja je bilo i dodavanje dve nove igre na Stadia servis, Dragon Ball Xenoverse 2 i Borderlands 3.

Ovo naravno neće biti dovoljno da smiri sve nezadovoljne fanove, ali bar je početak. Ostaje da se vidi, da li će Stadia zaživeti ili će ostati u prašini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top