Vesti

Warcraft 3: Reforged – šta znamo osim datuma izlaska?

Kao što smo već pisali, Warcraft 3: Reforged izlazi 28. Januara sledeće godine. Igra koja je bila najavljena na Blizzconu 2018. susrela se sa par odgađanja (prvo leto, pa poslednji kvartal 2019, pa sad Januar 2020), pokušaće da evocira uspomene koje su ostavli W3 Reign of Chaos i Frozen Throne. Da li će u tome uspeti, videćemo.

Igra će sadržati i Reign of Chaos i Frozen Throne, tako da ne morate da brinete da ćete dodatno morati da kupite eventualnu ekspanziju. Kako se datum izlaska približava, verujemo da ćemo uz pomoć dataminera dobijati sve više i više podataka, a ono što za sada znamo je sledeće:

  • igra će imati 4 playable rase (Night Elves, Humans, Orcs, Undead)
  • svi vizuelni aseti kao i ingame cut scene su remasterovane u novom engineu
  • single player kampanja će imati više od 60 misija
  • pvp modovi 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 i free for all
  • novi poboljšani World Editor
  • podrška za crossplay između stare i nove igre
  • cross-game chat i voice chat preko b.net aplikacije
  • podrška za wide screen

Kao što vidimo, čini se da su developeri odustali od novog dela kampanje koji bi se fokusirao na produbljivanje priče Jaine i Sylvanas, a što je bilo indikovano prvih meseci posle najave. Ipak to ne znači da to ipak nećemo videti u finalnoj verziji. 
Igra je još uvek u beta fazi i znajući Blizzard, do releasea je sve moguće.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top