PC

Batman igra studija Telltale dobija vizuelno osveženje kroz Shadows ediciju

Nakon nešto više od godinu dana od gašenja studija Telltale, vidimo da se igre tog kreatora polako vraćaju u život i to sa brojnim poboljšanjima.

Na The Game Awards je The Wolf Among Us 2 iznova najavljen, a nedavno se pojavila i objava koja je ubrzo obrisana i kojom je najavljeno specijalno Shadows izdanje za Batman: The Telltale.

Ta objava je ubrzo nakon objavljivanja obrisana, ali je sada stigao i zvanični trejler kojim je u potpunosti potvrđeno postojanje ovog izdanja.

Shadows edicija dolazi kroz saradnju studija Athlon Games i onoga što je ostalo od Telltale tima, a dobijamo grafičku nadogradnju, dodavanje noir šmeka, i potpuno novi delić priče.

Batman Shadows edicija će uskoro(tačan datum nije poznat) postati dostupna za PC, PS4 i Xbox One po ceni od 30$, dok je za one koji poseduju originalnu igru potrebno izdvojiti samo 5$.

Nadamo se da će ovo barem donekle nadoknaditi vreme čekanja za novu punokrvnu Batman igru, pošto nije bilo najave na The Game Awards.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top