PC

Dolazak Halo Reach na PC beleži ogromnu popularnost u samom startu

Portovanje kultnih Halo igara za PC igrače se u samom startu pokazalo kao odlična ideja, što je potvrdio sam dolazak prve igre po redu – Halo Reach.

Istog dana kada se pojavila, ova igra je privukla ogroman broj igrača, zbog čega se sama igra našla na trećem mestu kao najprodavanija na Steamu. Zahvaljujući odličnom portu, mnogi fanovi su kupili i čitavu Halo Master Chief kolekciju, koja se trenutno nalazi na prvom mestu kao najprodavanija.

Što se tiče broja igrača, on je prvog dana dostigao čak 160.000 njih, i verovatno će nastaviti da raste. Ovo je stvarno impresivna cifra, pogotovu što se radi o jednom starom naslovu koji se pojavio pre oko 9 godina.

Halo Reach košta svega 10$ i sa sobom donosi klasično iskustvo napucavanja uz koje su odrastale generacije igrača na Xbox konzolama. Port na PC je poprilično solidan i stabilan, sa dosta sitnim problemima koji ne smetaju preterano.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top