PC

Izgleda da se radi i na Left 4 Dead VR igri

Izgleda da je popularizacija VR tehnologije i povećanje njene upotrebe daleko važniji cilj za Valve od izdavanja nastavaka svojih serijala čiji bi se naziv završavao sa brojem 3.

Prvi pokazatelj za tako nešto je nedavna najava nove Half-Life igre koja će ekskluzivno biti dostupna samo putem VR uređaja, a u planu je još takvih igara iz popularnih franšiza, kao što je Left 4 Dead.

Kako otkriva vođa ValveNews mreže, koja je u prošlosti otkrila dosta tačnih informacija, Left 4 Dead VR stvarno postoji i na njemu se aktivno radi. Ovo dolazi kao potvrda glasine koja se pojavila još 2016. godine i koja je govorila o VR izdanjima Left4Dead i Half-Life naslova.

Drugih detalja nema, i ndamo se da će ih uskoro biti sa zvaničnom najavom. Ostaje da sačekamo i The Game Awards i da saznamo koji detalj više o Half-Life: Alyx.

Možda je i bolje išta nego ništa, a Valve je svakako već video da se potez isplatio, pošto je zavladalo veliko interesovanje za Valve Index VR uređajima, pa čak i nestašice u određenim regijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top