PC

Kreatori igre Firewatch zaustavili rad na svojim projektima zbog Half-Life: Alyx

Kreatori fantastične avanture Firewatch, studio Campo Santo, su nedavno ušli u saradnju sa gigantom Valve, kako bi radili na projektima kao što su Half-Life: Alyx, ali i drugim igrama novog vlasnika.

Dok su sa jedne strane to odlične vesti, jer ćemo konačno dobiti novu Half-Life igru, za fanove ovog studija to i nije baš tako bajno, jer se stalo sa radom na njihovim projektima.

Ovaj studio ima manje od 20 zaposlenih, a sav fokus je morao biti okrenut ka zahtevima kompanije Valve, zbog čega je prekinut rad na igri In the Valley of Gods, na kojoj se radi već nekoliko godina.

Mnogi fanovi su bili zabrinuti da je prekid rada zapravo značio da je taj projekat u potpunosti otkazan, kao što se prvobitno mislilo, ali je suosnivač studija nedavno otkrio kako je razvoj igre “pauziran” i da će biti nastavljen uskoro, ali nije poznato kada.

Veliki deo Campo Santo tima radi na Half-Life: Alyx, Dota Underlords, ali i na drugim igrama Half-Life serijala koje su takođe u razvoju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top