PlayStation 4

Nova Spider-Man igra stiže 2021. godine?

Marvel’s Spider-Man se pojavio u septembru prošle godine za PS4 uređaje i ubrzo je stekao titulu najprodavanije igre o superheroju, a igru krase i odlična priča i fantastični gejmplej.

Zbog svega toga je sasvim logično očekivati nastavak, a ako je verovati novim glasinama, na njemu se već uveliko radi.

Kako otkriva Imran Khan, bivši član časopisa Game Informer, Spider-Man 2 će izaći krajem 2021. godine. On veruje da je Marvel’s Spider-Man 2, ili kako će se već zvati nastavak, u izradi, ali da neće izaći zajedno sa dolaskom Playstation 5 konzole, već ćemo na to čekati još godinu dana.

Vrlo je verovatno da ćemo videti novu Spider-Man igru, pošto je ove godine Sony i zvanično u svoje vlasništvo doveo studio Insomniac Games, pitanje ostaje samo kada ćemo videti zvaničnu najavu, a ovu glasinu moramo uzeti sa rezervom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top