PlayStation 4

Snoop Dogg je sada hokejaš u NFL 20

Ako mislite da vam nedostaje pojačanje u vašoj ekipi koju imate za borbu na ledenoj dvorani u NFL 20, sada ste dobili igrača koji će vam otkloniti sve brige.

To nije neka legenda hokeja, već 420 legenda – Snoop Dogg – koji je sada u NFL 20 dostupan kao igrač, ali i kao komentator. Ovaj popularni reper se ne pojavljuje prvi put u video igrama, pošto smo ga već viđali i čuli u nekoliko naslova, a čak ima i sopstvenu igru Way of the Dog.

Njega u igri krasi i poseban dres, tako da ga lako možete prepoznati na ledu, a možda će se pokazati i kao koristan igrač. Snoop Dogg se nije slučajno pojavio u NFL, jer je on veliki fan hokeja, i već smo imali prilike da ga vidimo kako komentariše meč u stvarnom životu.

Moramo da priznamo da nam se dosta dopada ideja da Snoop komentariše mečeve, pošto sve čini nekako zanimljivijim i dinamičnijim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top