PC

THQ Nordic prisvojio studio iza Little Nightmares serijala

Nakon kraće pauze, THQ Nordic se vratio kupovini novih studija i proširivanjem svog asortimana video igara.

Ovog proleća su dovedeni momci i devojke iz studija Piranha Bytes, zaslužni za Gothic serijal, a ogromnoj porodici se sada pridružio studio iza platformera Little Nightmares.

Studio Tarsier je kupljen od strane kompanije THQ Nordic za sumu od oko 9,5 miliona dolara i dodatnih 1,2 miliona investicija kroz akcije, što je poprilično solidna svota novca za indie studio i garantujemo da će pomoću na projektima koji su trenutno u razvoju.

Jedan od tih projekata je Little Nightmares II, koji je ove godine najavljen na Gamescom sajmu u Berlinu, i koji će nositi duh originala, samo sa raznim proširenjima.

Ovom kupovinom je THQ Nordic dodao još franšiza u svoj bogati repertoar i cifra od 80 igara u razvoju je postala još viša.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top