Vesti

Zimska WoW sezona

Izgleda da će ove godine zima pošteno da nas opali. Kada je već tako, nemojte da se prehladite nego ostanite u kući i zanimajte se stvarčicama koje možete da radite u WoWu ovog meseca. A ima ih!

Petnaestogodišnjica WoWa kao event i dalje traje. Tako da, ako niste isfarmovali svog mounta u Alterac Valeyu i dalje imate vremena za to. Takođe, Chromie je velikodušna u svom vraćanju kroz vreme, preporučujem da farmujete WotLK rewind, nikad se ne zna kada će taj prokleti Invincible da padne.

U Subotu nas čeka prvi mikro-holiday ovog meseca, Wanderer’s festival. Lepa prilika za novi achievment i novog battle peta.

Darkmoon faire je i dalje otvoren, pa ako vam fali malo reputacije ili koji pet, imate fore do Ponedeljka.

Ako ste ipak trenutno više posvećeni Classic verziji igre onda treba da znate da je 10. Decembar označen kao datum otvaranja Warsong Gulch i Alterac Valey battlegroundova.

I na kraju imamo dva eventa koji su posvećeni Božiću i Novoj Godini.
Feast of Winter Veil startuje u drugoj polovini meseca i traje do 2. Januara, a Fireworks Celebration je drugi mikro događaj koji svoje mesto uzima za doček Nove Godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top