PC

Broj igrača u MH: World na PC-u utrostručen zahvaljujući novoj ekspanziji

Monster Hunter: World je još od samog izlaska privukao ogromnu pažnju igrača, kako konzolno izdanje tako i verzija za PC publiku.

Ono što je u prethodnim mesecima dalo novi vetar u leđa ovom zanimljivom naslovu jeste izlazak Iceborne ekspanzije, koja se pre nekoliko meseci pojavila za PS4 i Xbox One konzole, a odnedavno je dostupna i na računarima.

Zahvaljujući ovoj ekspanziji, broj igrača na Steamu se utrostručio, pa je tokom 24 časa zabeleženo 150.000 igrača, dok je prethodnih meseci ta brojka bila na oko 50.000.

Ovo je veliki uspeh za igru kompanije Capcom i odličan pokazatelj kakvi se rezultati mogu postići kada se radi o valjanom sadržaju. Iceborne ekspanzija je donela igračima potpuno novi svet za istraživanje, veći čak i od samog sveta originalne igre, a tu je i nova priča sa čudovištima prilagođenim ledenom regionu.

Nije poznata ukupna prodaja ekspanzije, pa tako ne znamo koliko igrača je zapravo novo u svetu lova na čudovište, a koliko se njih vratilo kako bi iskusili novi sadržaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top