PC

Novi događaj u Apex Legends donosi čak 7 novih modova igranja

Nakon događaja posvećenog novogodišnjem praznovanju u Apex Legends, studio Respawn Entertainment nam donosi novi sa gomilom raznovrsnih modova igranja.

Radi se o Grand Soiree Arcade modu koji počinje 14. januara i trajaće sve do 28. januara. Tokom tog dvonedeljnog perioda će se modovi smenjivati na svaka 2 dana, pa će tako igrači imati prilike da igraju čak 7 modova koji su potpuno drugačiji od standardnih.

U suštini modovi su mešavina onoga što igrači žele da za stalno vide u igri, poput noćne mape, solo moda, igranja iz trećeg lica, mečeva u kojima su dostupni samo snajperi ili samo gold puške i slično.

Sa svakim novim modom će dolaziti i novi izazovi kroz koje će igrači osvajati razne nagrade, a biće dostupno i nekoliko jedinstvenih legendarnih skinova inspirisanih tematikom ovog događaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top