PC

Marvel’s Avengers dobio novi datum izlaska, stiže krajem leta

Igra Marvel’s Avengers je dosta dugo bila poznata samo kao glasina, i mnogi su tokom prethodnih godina imali opravdanu dozu sumnje prema postojanju ovakvog naslova.

Square Enix se na E3 2019 konačno rešio da ovaj naslov o poznatim superherojima i zvanično predstavi zanimljivim trejlerom, sa mešavinom pohvala i kritika, a ujedno smo dobili i datum izlaska.

Nažalost, izdavač i developeri se neće držati tog datuma izlaska, već ga pomera na sam kraj leta. U objavi koju je pružio Crystal Dynamics, glavni studio koji razvija igru, otkriveno je da im je potrebno više vremena za rad kako bi uspeli da kreiraju iskustvo koje fanovi Osvetnika zaslužuju.

Zbog toga se datum izlaska pomera na 4. septembar 2020. godine za sve platforme, i to dodatno vreme će biti iskorišćeno kako  bi se radilo na priči, kooperativnom igranju i poliranju sadržaja.

Developer se u objavi izvinio fanovima na odlaganju i veruje da će krajnji rezultat biti vredan čekanja.

Marvel’s Avengers će na ovaj način izbeći trku sa ostalim naslovima koji izlaze pred početak letnje sezone, poput The Last of Us 2, dok će se sa novim datumom izlaska pojaviti pre mnogih konkurentnih AAA naslova koji planirano izlaze tokom jeseni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top