PC

Temtem je MMO igra kreirana po uzoru na Pokemon naslove, izlazi naredne nedelje

Pokemon brend u prethodnim godinama, a praktično i od nastanka, nije imao konkurenciju koja bi mu sa sličnim elementima ugrozila poziciju u popularnost kod fanova.

Ta monotonost na polju igara u kojima morate da sakupite sva slatka čudovišta u fiktivnom svetu će uskoro biti prekinuta igrom Temtem. Kao i kod Pokemona, Temtem pred vas stavlja ogromni dinamični svet sa zadatkom da sakupite što više raznovrsnih stvorenja i borite se sa ostalim igračima.

Studio iza igre, Crema, je kreirao ogromni arhipelag sačinjen od šest jedinstvenih ostrva koja čine samostalni ekosistem drugačiji od ostalih na kojem obitavaju razna stvorenja. Ono što čime nas je igra dosta zainteresovala je posedovanja samostalne avanture u vidu kampanje gde morate pobediti klan Belsote, a tu su i modovi za više igrača.

Temtem je primarno sačinjen kao MMO igra sa živim svetom koji se konstatno menja i može biti utočište velikom broju igrača sa kojima možete stupiti u co-op avanturisanje ili odmeriti snage u duelima sa svojim stvorenjima.

Dueli funkcionišu poprilično zanimljivo. Svaki meč počinje odabirom 8 stvorenja, nakon čega kreće pick & ban faza gde svaki igrač na završetku ostaje sa 5 stvorenja i bitka može da počinje. Na osnovu prikazanih gejmplej videa, mečevi deluju dosta zanimljivo sa raznim varijacijama, primarno u vidu ogromne ponude karaktera, koja će nastaviti da raste kroz aktivno dodavanje sadržaja nakon izlaska u vidu aktivnosti, misija i kozmetičkih dodataka.

Lepo je videti da Pokemon naslovi imaju dostojnu konkurenciju, a i igrači na PC-u konačno mogu da zaigraju igru tog tipa, pošto Temtem stiže već 21. januara putem Steam Early Accessa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top