PC

Izvori otkrivaju da se radi na nekoliko novih Silent Hill igara

Konami je u prethodnih nekoliko godina u potpunosti okrenuo leđa horor serijalu Silent Hill, a činilo se kao da je poslednji ekser u kovčegu bio sa otkazivanjem projekta na kojem je radio Hideo Kodžima, koji je ubrzo i napustio kompaniju kako bi se posvetio sopstvenim projektima.

Najnoviji izvori otkrivaju da ipak postoji trunka nade za fanove ovog kultnog horora, pošto se navodi da je nekoliko Silent Hill igara uveliko u izradi. Izvor iza ovih detalja je DuskGolem, koji je u prošlosti otkrio nekoliko detalja vezanih za Resident Evil serijal, a sada navodi da je Konami pre par godina počeo sa razvijanjem dve ideje za Silent Hill igre.

Prva ideja je za igru koja bi bila kao meki reboot franšize, što bi bio uvod u još veći broj igara, a druga ideja se vrtela oko epizodnog izdanja igre u stilu koji ima Until Dawn, što može biti zanimljivo. Izvor navodi da je Konami sa ovim idejama tražio developere koji bi zapravo radili na igrama, ali za sada nije poznato koliko se napredovalo.

Još nekoliko izvora je otkrilo kako je ranije došlo do sličnih informacija, što može zaista uputiti na to da je Konami rešio da ovaj horor serijal vrati u život. Postoji velika šansa da bi nova igra mogla biti najavljena za narednu generaciju konzla, ali kao i uvek, do zvanične objave ovo moramo uzeti sa rezervom.

Izgleda da se Konami konačno opametio i video je da horor igre i dalje uživaju veliku popularnost kod igrača, što je više puta potvrdio Capcom sa Resident Evil igrama i remasterima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top