Filmovi-Serije

Netflix najavio animirani The Witcher film!

Dolazak The Witcher serije na Netflix se pokazao kao odličan potez, pošto je serija postala jedna od najpopularnijih prvih sezona na platformi sa preko 76 miliona zabeleženih gledalaca.

Netflix želi da se što više izgradi na tom polju i da fanovima pruži neki dodatni sadržaj pre dolaska druge sezone koja je verovatno već uveliko u produkciji.

Tako je sada najavljen i The Witcher anime film, nazvan The Witcher: Nightmare of the Wolf. Osim zvanične potvrde produkcijske kuće i detalja da se ovaj univerzum širi sa novim zlom koji preti Kontinentu, nema preterano dostupnih detalja.

Znamo da produkcijski tim čini producentkinja koja je radila na prvoj sezoni igrane serije, Loren Hisrič, a za vizuelni deo je zadužen studio Mir, koji je radio na The Legend of Korra, čime je poznato da će film imati anime šmek.

Dopada nam se ideja animiranog Witcher filma, i sada ostaje samo da saznamo kada ga možemo očekivati na Netflixu i da vidimo da li će glumci iz serije pozajmljivati svoje glasovne talente.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top