PC

Rad na Half-Life: Alyx završen, Valve tvrdi da neće biti odlaganja

Od početka godine smo se susreli sa brojnim odlaganjima AAA naslova, kao što su Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII Remake, Dying Light 2 i drugih naslova, pa je kod fanova porasla zabrinutost da neće još neka od očekivanih igara biti odložena.

Kada je Half-Life: Alyx u pitanju, fanovi nemaju potrebe da brinu, pošto je Valve u nedavno održanoj AMA sesiji na Reddit uvereno rekao da su šanse da za pomeranje datuma izlaska gotovo nepostojeće, pošto je rad na igri završen.

Jedino što se trenutno radi na ovom nadolazećem naslovu jeste poliranje i ispravljanje bagova, što je i planirana faza za ovaj period razvoja, a dodatna potvrda o funkcionalnosti igre je došla sa izjavom da su developeri i testeri Alyx prešli u potpunosti i to nekoliko puta.

Na Redditu su otkriveni još neki zanimljivi detalji vezani za samu igru i njen razvoj koje vredi pročitati, a jedan od najzanimljivijih je taj da na Half-Life: Alyx radi preko 80 ljudi, što je najveći tim u istoriji kompanije Valve koji je bio posvećen jednom naslovu.

Planirani datum izlaska za Alyx je mart ove godine, a kako bismo prekratili vreme čekanja, čitava Half-Life kolekcija je potpuno besplatna za igranje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top