Vesti

Call of Duty: Modern Warfare – “zastrašujuća” reset poruka

Ako igrate igru iz naslova, možda ste juče bili žrtva poruke koja vas obaveštava da morate da resetujete sva svoja dostignuća i otključane predmete da biste ušli u igru.

Ne, nije u pitanju nikakav scam. Ovo je jednostavno pogodilo određen deo igrača posle najsvežijeg updatea, koji je izgleda stvorio određene probleme.

Ulje na vatru je dolio i zvaničan tweet iz redova Infinity Warda, koji su pozivali igrače na “hard close” aplikacije bez odabira bilo koje od opcija.

Ipak, šteta ne izgleda tolika kolika se u prvi mah činila. Igrači koji su kliknuli na “yes” su izgubili “samo” combat record, leaderboard, custom classes i operatore. Sve što su kupili od opreme kao i overall XP su ostali netaknuti. Infinity Ward kaže da će se i tim igračima povratiti izgubljeno.

Očigledno je u novije vreme trend lošeg rada QA sektora generalno u gaming industriji, što otvara pitanje odnosa velikih kompanija prema ovom delu developmenta kao i backfire situaciji koja iz toga proizilazi. Naravoučenije, dok god imate lošu QA praksu, ovakvi bagovi će se konstanto pojavljivati na live igrama što dovodi igrače do kolektivnog ludila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top