PlayStation 4

Novi trejler za Nioh 2 nam otkriva detalje priče

Nastavak solidne Souls-like avanture smeštene u feudalnom Japanu, Nioh 2, se treba pojaviti 13. marta kao Playstation 4 ekskluziva, a u susret tome od developera dobijamo nove detalje u vidu trejlera.

Najnoviji trejler koji je Team Ninja objavio za Nioh 2 otkiva detalje priče u kojoj igrate kao Hideoyshi, koji je pola čovek, a drugu polovinu čini demonski duh, yokai. Kako bi unutrašnjeg demona stavio pod kontrolu, protagonista mora sakupiti što više posebnog kamenja, ali nije sve tako prosto jer se na tom putovanju javlja dosta pretnji i različitih neprijatelja.

Na osnovu trejlera možemo reći da nam se dopada priča, i još je originalni Nioh privukao dosta pažnje zbog kombinovanja istorijskih činjenica sa mitologijom Zemlje izlazećeg sunca, što ume biti poprilično zanimljivo.

Zajedno sa trejlerom su stigli i planovi vezani za sadržaj nakon izlaska, gde je otkriveno da će biti dodato 3 paketa sa sadržajem koji će doneti posebne priče o događajima pre onih koji se zbivaju u samoj igri. Developeri poručuju igračima da će se sa ekspanzijama dodati sati i sati gejmpleja što zvuči dosta ambiciozno

Sa novim protagonistom, nadamo se da Nioh 2 neće ponoviti greške prethodnika i da sa sobom nosi još bogatije iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top