Vesti

Global Game Jam 2020 na Metropolitanu u Nišu

Global Game Jam® (GGJ) se održava od 31. januara do 02. februara 2020. sa ciljem da okupi svetsku gejmersku zajednicu na preko 800 lokacija u 105 zemalja širom sveta.

Univerzitet Metropolitan je i ove godine deo najvećeg gejmerskog događaja na svetu. Global Game Jam 2020 se održava od 31. januara do 02. februara 2020. godine na Metropolitanu u Nišu. GGJ je 48h hakaton koji pruža priliku ljubiteljima igrica da se takmiče sa najboljim gejmerima iz 105 zemalja u isto vreme! Takođe svim učesnicima su obezbeđeni svi obroci i zagarantovana dobra zabava!
Prijave su besplatne na ovom linku.

Takođe, ako želite da se bliže upoznate sa Metropolitanom, svakako posetite njihovu facebook stranu kao i sajt.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top