PC

Glasine upućuju na to da se radi na Knights of the Old Republic rimejku

Fanovi čuvene RPG igre smeštene u Star Wars univerzumu, Knights of the Old Republic, godinama očekuju neke pozitivne vesti vezane za potencijalni remaster ili čak rimejk.

Za ovu igru je do sada odrađena gomila projekata od strane fanova koji su bili daleko od završenog ili im je LucasArts jednostavno stao na put. Sada su se pojavile nove glasine od kredibilnih anonimnih izvora bliskih držaocu franšize, koji otkrivaju da je Knights of the Old Republic uveliko u izradi.

Izvori navode da se može raditi o punokrvnom rimejku originalne igre, dok navode da postoji šansa da se radi o nekoj vrsti nastavka. Takođe, moguće je da se radi o rimejku obogaćenom dodatnim detaljima, pričom i nekim novim gejmplej mehanikama, ali to ostaje da bude potvrđeno.

Na originalnoj igri je radio studio Bioware, koji je sada u vlasništvu kompanije Electronic Arts, zadužene za rad na Star Wars projektima, ali su ipak male šanse da ovaj renomirani studio radi na rimejku, pošto ima većih problema sa igrom Anthem i nekoliko puta interno otkazivanim Dragon Age 4. Za sada je prava misterija koji bi se studio mogao pozabaviti ovim projektom.

Kao i svake, ove glasine ćemo uzeti sa rezervom, ali ako se ostvare, fanove očekuje dosta uzbudljivi period po pitanju Star Wars igara, pošto se već radi na nastavku za Jedi: Fallen Order, a nova era Star Wars franšize će biti započeta naredne godine i to baš video igrom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top