PC

Procureli detalji za Resident Evil 8 otkrivaju zombije i vukodlake kao glavne neprijatelje

Capcom silovito radi na proširivanju Resident Evil brenda, pa tako dok u razvoju ima rimejk trećeg dela zajedno sa Project Resistance radi i na potpuno novoj osmici.

Da se Resident Evil 8 sprema je poznato još od ranije, a sada najnoviji talas glasina otkriva prve detalje vezane za samu radnju i događaje.

Otkriveno je da ćemo igrati iz prvog lica i to kao poznati protagonista, Ethan iz sedmog dela, ali se on sada neće sukobljavati sa pomahnitalim članovima zabačene porodične kuće, već se radi o zombijima i nekim novim vrstama neprijatelja.

Za sada otkrivena nova vrsta jesu vukodlaci, koji su se do sada spominjali jedino u Resident Evil stripovima. Takođe, očekuje nas i novi neprijatelj koji će nas uporno progoniti, kao što to čine Mr. X i Nemesis u ranijim delovima.

Od ostalih glasina, otkriveno je da će se radnja odigavati u udaljenom zamku, opkovanim snegom, što zvuči dosta zanimljivo i osvežavajuće za serijal. Čuveni Kris Redfil će se pojaviti i u RE8, pa nas tako očekuje još više detalja o ovom poznatom karakteru i više o njegovoj misiji.

Glasine dolaze putem jutjub kanala Residence of Evil, koji je verifikovan, tako da se može reči da je reč o dosta kredibilnom izvoru, ali ćemo ipak sačekati na zvaničnu najavu, koja će se verovatno odigrati u skorije vreme. Sam izlazak Resident Evil 8 se može očekivati u januaru naredne godine, kao što je to slučaj bio i sa sedmicom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top